Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Επιλογή συνεργατών για την υποστήριξη του Γραφείου Υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», στη συνεδρίασή του σήμερα Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, προέβη στην επιλογή αναδόχων για τη σύναψη Συμβάσεων Ανάθεσης Προμήθειας Υπηρεσιών, προς υποστήριξη των εργασιών του Γραφείου Υποψηφιότητας, στο πλαίσιο της διεκδίκησης του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021.

Η υπηρεσία «Δημιουργία Λογοτύπου, Γραφιστική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Ιστοσελίδας» ανατέθηκε ομόφωνα στον Οδυσσέα Γαληνό – Παπαρούνη, που ήταν και ο μόνος υποψήφιος.
Για την υπηρεσία «Συντονισμός διαδικασίας Πολιτιστικού Σχεδιασμού και ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών», κατατέθηκαν υποψηφιότητες από τη Βασιλική Ντανταβασίλη, την Άννα Καλογεροπούλου, τη Γεωργία Μαυρέα, τον Ιωάννη Κακούρο και τη Μαρία Καλλικούνη. Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία την ανάθεση της υπηρεσίας στη Μαρία Καλλικούνη.
Η «Υπηρεσία Επικοινωνίας, λειτουργίας Γραφείου Τύπου και Διεθνών Σχέσεων» ανατέθηκε κατά πλειοψηφία στη Γεωργία Γιαννακέα, που ήταν και η μόνη υποψήφια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ KALAMATA 21

Το Γραφείο Υποψηφιότητας είναι το όργανο, στο οποίο ανατέθηκε η διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, εκ μέρους της πόλης της Καλαμάτας. Το Γραφείο Υποψηφιότητας λειτουργεί με ευθύνη της «Φάρις», Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας, μέσω προγραμματικής συμφωνίας με το Δήμο Καλαμάτας και το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Αποστολή του Γραφείου Υποψηφιότητας είναι να αναδειχθεί η πόλη της Καλαμάτας Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2021.

Διεύθυνση: Αριστομένους 33, Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 3ος όροφος
Τηλ.: 27211 81030
Φαξ: 27211 81035
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook: https://www.facebook.com/kalamata21?ref=hl 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech