Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η εκπομπή του Τάσου Τέλλογλου για τα απορρίμματα στο Star την Παρασκευή 19/12

Στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου Star αναγγέλλεται η προβολή της εκπομπής έρευνας του Τάσου Τέλλογλου, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 23.50. Για την εκπομπή αυτή, ο κ. Τέλλογλου πήρε συνέντευξη από το Δήμαρχο, ενώ μαγνητοσκόπησε και τη διαδικασία επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Καλαμάτα. 

Σε σχετικό κείμενο που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του Star, αναφέρονται τα εξής, μεταξύ άλλων (προηγείται αναφορά στον Πύργο Ηλείας): «Ο Τάσος Τέλλογλου μιλάει με τον συνήγορο του εργολάβου, με τον πρώην Δήμαρχο και τους «κατήγορούς» του από τη σημερινή Δημοτική Αρχή για το τι πραγματικά συνέβη και αναζητά τα σημεία, όπου πραγματικά κατέληγαν τα απορρίμματα της πόλης του Πύργου. Συγκρίνει το αποτυχημένο παράδειγμα της πρωτεύουσας της Ηλείας με τον τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων στην πόλη της Καλαμάτας. Εκεί, όπου τον τελευταίο χρόνο έχει δημιουργηθεί το απόλυτο -θετικό- παράδειγμα της τοπικής διαχείρισης, όσων δεν περιμένουν τα πάντα από το κράτος». 

Στο σύνδεσμο που παρατίθεται, μπορείτε να δείτε trailer της εκπομπής και σχετικό κείμενο: http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=255665&artTitle=h_megali_erevna_tou_star_me_tin_ypografi_tou_tasou_telloglou_i_vomva_ton_skoupidion 

 

 

teloglou-dimarxeio_1.JPGteloglou-dimarxeio_3.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech