Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα

Συμφωνώ

Εκδήλωση τιμής για τους εθελοντές τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

στις .

Η 5η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη το 1985, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους.

Ο Δήμος Καλαμάτας, σε ένδειξη αναγνώρισης, τιμής και ευχαριστιών προς τους εκατοντάδες εθελοντές που συμπαρίστανται στο συνάνθρωπο ο οποίος έχει ανάγκη και πλαισιώνουν το Δήμο μας στις παρεμβάσεις του, θα διοργανώσει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.30 μουσική εκδήλωση στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Η Αλεξάνδρα Γκράβα, συνοδεία πιάνου, θα τραγουδήσει Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και δημιουργίες άλλων συνθετών. Μέλη σχολών χορού θα αποδώσουν χορούς.
Η εκδήλωση της Δευτέρας θα αποτελέσει το αποκορύφωμα εθελοντικής δράσης, για το τριήμερο που θα έχει προηγηθεί, με επισκέψεις σε ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμάτας, στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο και άλλα κοινωφελή ιδρύματα.
Επίσης, σε συνεργασία με το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και με συλλόγους, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου και μέχρι τις 18 του μήνα θα γίνεται συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Share

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr