Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα

Συμφωνώ

Καλαματιανοί με την Εθνική Ομάδα μπριτζ παίδων

στις .

Από τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας εστάλη το ακόλουθο δελτίο Τύπου, συνοδευόμενο με φωτογραφίες:

«Η Εθνική Ομάδα μπριτζ παίδων (Under 16), μετά την αξιοπρεπή εμφάνιση της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017 στην Σλοβακία και την κατάκτηση της 9η θέσης ανάμεσα σε 16 χώρες, συνεχίζει την διεθνή παρουσία της, λαμβάνοντας δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπριτζ Νέων, που πραγματοποιείται από 8 έως 18 Αυγούστου 2018 στην πόλη Wujiang της Κίνας.
Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, έχει την χαρά να στελεχώνει την συγκεκριμένη ομάδα με 3 αθλητές. Την Ναταλία Μάλλωση, τον Αιμιλιανό Μάλλωση και τον Μιχάλη Σούμπλη. Η Εθνική ομάδα αποτελείται επιπλέον από τους αθλητές Ιωάννη Φωτεινάκη, Ιάσωνα Παπασπύρου και Ιωάννη Βιρβιδάκη, ενώ η αποστολή συμπληρώνεται από τους Β. Βιρβιδάκη (προπονητής), Μ. Κορώνη (αρχηγός) και Ι. Λυγινού (αρχηγός αποστολής).
Η Εθνική ομάδα βρίσκεται ήδη στην Κίνα και προετοιμάζεται για τους αγώνες που ξεκινούν την Πέμπτη. Με την συμμετοχή συνολικά 18 ομάδων στην κατηγορία U16 και με πολλές καλές ομάδες τόσο από Ευρώπη όσο και από ΗΠΑ και Κίνα, η Εθνική μας έχει ως πρώτο στόχο την 12η θέση και βέβαια την συλλογή σημαντικών αγωνιστικών εμπειριών.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής :
Πέμπτη 9/8 : Σουηδία, Γερμανία, Πολωνία, Ινδία
Παρασκευή 10/8 : Νορβηγία, Κινεζική Ταϊπέι , Κίνα 3, Δανία
Σάββατο 11/8 : Γαλλία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Κίνα 2
Κυριακή 12/8 : Αγγλία, Κίνα 1, Καναδάς, Τουρκία
Δευτέρα 13/8 : Μποτσουάνα
Το πρώτο μέρος των αγώνων θα είναι με το σύστημα Round robin, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεικτό σύστημα νοκ-άουτ για τους 8 πρώτους και Swiss για τους 8 επόμενους, με κάθε ηττημένο από τα νοκ-άουτ να εισέρχεται στο Swiss.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεοσύστατη αυτή Εθνική ομάδα είναι το αποτέλεσμα προσπάθειας τεσσάρων και πλέον ετών, από ανθρώπους τόσο του ΟΑΜΚ όσο και άλλων περιφερειακών ομίλων καθώς και από την ΕΟΜ, με υποστήριξη και προώθηση του παιδικού μπριτζ. Τόσο τα μαθήματα στους ομίλους, όσο και η εισαγωγή του μπριτζ στα σχολεία, έχει δώσει νέες προοπτικές στο άθλημα και την ελπίδα ότι σύντομα μπορούμε να φτάσουμε το επίπεδο άλλων χωρών με μεγάλη παράδοση σε εφηβικές και προεφηβικές κατηγορίες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας ευχαριστεί όλους τους ιδιώτες χορηγούς καθώς και τον Δήμο Καλαμάτας για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν για την κάλυψη των εξόδων της Εθνικής Ομάδας. Ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, να χαρούν την συμμετοχή τους και όλοι να γυρίσουν πίσω γεμάτοι εμπειρίες και όρεξη, ώστε να οδηγήσουν το πνευματικό αυτό άθλημα ακόμα πιο ψηλά».

 

foto_3_Medium.jpgfoto_4_Medium.jpg

Share

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr