Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα

Συμφωνώ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Ναυαρίνου σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

στις .

Σε εξέλιξη βρίσκονται σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, οι εργασίες απόξεσης της ασφάλτου, ώστε να ακολουθήσει ασφαλτόστρωση, σε τμήμα της οδού Ναυαρίνου από το ύψος της Τσαμαδού μέχρι τη Φαρών και από την Ακρίτα μέχρι τη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι εργασίες προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας.

Την κυκλοφορία των οχημάτων...

Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Καλαμάτας

στις .

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Μπούχαλης, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Καλαμάτας σε δόσεις, μέχρι 100, βάσει πρόσφατου Νόμου, οι οποίες έχουν ως εξής:

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ 4611/2019

Εντάσσονται οι βεβαιωμένες οφειλές και οφειλές που...

Προχωρούν οι εργασίες για γήπεδο μπάσκετ στο Φραγκοπήγαδο

στις .

Οι εργασίες για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στο Φραγκοπήγαδο της Καλαμάτας έχουν καλό βηματισμό. Η πρώτη κατά σειράν παρέμβαση αφορά σε γήπεδο καλαθοσφαίρισης, προϋπολογισμού μελέτης 24.800 ευρώ με το ΦΠΑ. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν γήπεδο βόλεϊ και πίστα αναρρίχησης διεθνών προδιαγραφών. Σημειώνεται ότι ήδη έχουν φυτευθεί πεύκα στο χώρο παρέμβασης.

...

Σύμβαση για τσιμεντοστρώσεις

στις .

O Δήμαρχος και η ανάδοχος Βασιλική Ι. Καραγιάννη υπέγραψαν σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου «Τσιμεντοστρώσεις οδών Δήμου Καλαμάτας». Το έργο που ανέλαβε η ανάδοχος, η οποία προέκυψε κατόπιν ηλεκτρονικής κληρώσεως, έχει προϋπολογισμό μελέτης 24.800 €.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες τσιμεντοστρώσεων οδών του Δήμου Καλαμάτας που...

Οικονομική ενίσχυση πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές

στις .

Κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθορίζει την οικονομική ενίσχυση πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές. Την Απόφαση μπορείτε να δείτε Εδώ 

 

...

Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

στις .

Με Προεδρικό Διάταγμα, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1483, τ. Γ΄, 17/12/2018), αναγνωρίσθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδες του Αντωνίου ως Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας με έδρα το Ναύπλιο και δικαιοδοσία στις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

...

Στον Άρι ένας χώρος πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων

στις .

Επίκεντρο των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων στον Άρι και τη γύρω περιοχή θα αποτελέσει ο νέος πολυχώρος, που ο Δήμος Καλαμάτας μετασκεύασε και απέδωσε στην τοπική κοινωνία. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019, όσον αφορά σε συγκρότημα κτηρίων που βρίσκεται απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο.

...

Οι πολίτες μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους

στις .

Ο Δήμος Καλαμάτας καλεί τους πολίτες να προσέλθουν και να εξοφλήσουν – ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς αυτόν, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 110 έως 117 του Ν. 4611/2019.

Ρυθμίζονται οι βεβαιωμένες οφειλές και αυτές που θα βεβαιωθούν έως και τις 16/07/2019. Ως εκ τούτου, οι πολίτες μπορούν να...

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr