Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση του Δημάρχου με στελέχη του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21 Έκτωρ Τσατσούλης, ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πολύδωρος Καρυοφύλλης (Poka-Yio) και η συνεργάτιδα του Νεφέλη Μυρωδιά και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Συζητήθηκε ευρύ φάσμα αντικειμένων σχετικά με τη στρατηγική στο πλαίσιο της τελικής φάσης διεκδίκησης, όσον αφορά στο θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης έτους 2021 και σχετικά με την άρτια προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας της Καλαμάτας. Υπενθυμίζεται ότι η επιλογή της πόλης που θα αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, θα πραγματοποιηθεί φέτος το Νοέμβριο.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι στην πόλη υπάρχει ενότητα στο πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο όσον αφορά στη διεκδίκηση. Αναφέρθηκε, ακόμη, στις συνεχείς προσπάθειες του Δήμου – περιλαμβανομένων σημαντικών δαπανών, με την αρωγή χορηγών - για να ευοδωθεί ο στόχος αυτός. Επεσήμανε, δε, ότι η ομάδα του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21 είχε και θα εξακολουθήσει να έχει την απόλυτη στήριξη του Δήμου σε κάθε επίπεδο, με ελευθερία επιλογών σε πρόσωπα και μέσα, με τα οποία κρίνει ότι θα γίνει πράξη αυτό το σπουδαίο εγχείρημα. Ανέφερε, ακόμη, ότι σύντομα το Γραφείο Υποψηφιότητας θα εδρεύει στον όροφο του κεντρικού κτηρίου του σιδηροδρομικού σταθμού Καλαμάτας, τον οποίον εξασφάλισε ο Δήμος, κάτι που θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο την οργανωτική προσπάθεια του Kalamata21.
Ο Π. Νίκας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή Πολύδωρο Καρυοφύλλη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή που υπάρχει στην πόλη για το πρόσωπό του.

DSCN0033_Medium.JPGDSCN0034_Medium.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech