Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 7 Νοεμβρίου 2018

Η υπ' αριθμ. 45/2018 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και οι σημαντικότερες αποφάσεις ελήφθησαν επί των εξής θεμάτων:

dhmotiko stadio kalamatas Medium

• Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Ανακαίνιση χώρων υγιεινής ¨WC¨ Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας». Προσωρινός ανάδοχος ανεδείχθη η εταιρεία Ικτίνος ΑΕ, που προσέφερε έκπτωση 48,49% επί προϋπολογισμού 74.335 € με το ΦΠΑ. Ο Δήμος Καλαμάτας συνέταξε τη μελέτη για το έργο αυτό και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε συνέχεια υπογραφής προγραμματικής σύμβασης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και το Δήμαρχο. Θα ανακαινισθούν εκ βάθρων οι χώροι υγιεινής, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 12 WC για το κοινό και 2 για ΑμεΑ. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Καλαμάτας.
• Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια φυτικού υλικού 2018». Εγκρίθηκε το πρώτο πρακτικό και συνεχίζουν στο διαγωνισμό δύο οικονομικοί φορείς.

axilleion


• Τροποποίηση των όρων πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση με σκοπό την πλήρη επισκευή - ανακαίνιση και αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου «Αχίλλειον». Εγκρίθηκαν και η διάρκεια της σύμβασης καθορίζεται, για όλες τις συμβατές με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο χρήσεις και για τουριστική χρήση, σε 25 έτη. Ελάχιστη πρώτη προσφορά είναι το ποσό των 2.400 ευρώ ανά μήνα. Ειδικά για την περίοδο των τριών πρώτων ετών δίδεται η δυνατότητα αναβολής της καταβολής των μισθωμάτων και αυτά θα καταβάλλονται στην επόμενη τριετία. Ο μισθωτής θα προβεί στις αναγκαίες επισκευές κατόπιν εγκρίσεως αρμοδίως της μελέτης που οφείλει να συντάξει.

touristiko-taygetou


• Κατάρτιση όρων φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου «Ξενώνας Τουριστικού Ταϋγέτου». Εγκρίθηκαν όσον αφορά στην εκμίσθωση του Τουριστικού για 30 έτη με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 1.000 ευρώ το μήνα. Ειδικά για την περίοδο των τριών πρώτων ετών δίδεται η δυνατότητα αναβολής της καταβολής των μισθωμάτων και αυτά θα καταβάλλονται στην επόμενη τριετία. Ο μισθωτής θα προβεί στις αναγκαίες επισκευές κατόπιν εγκρίσεως αρμοδίως της μελέτης που οφείλει να συντάξει.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech