Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Στο Δήμο Καλαμάτας από σήμερα το ακίνητο βορείως του Μεγάρου Χορού

Στο Δήμο Καλαμάτας πέρασε σήμερα ένα ακίνητο με επιφάνεια 174,68 τετραγωνικά μέτρα, που βρίσκεται βορειοανατολικά του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Σήμερα υπεγράφη το έγγραφο με το οποίο βεβαιώνεται η εξόφληση του τιμήματος και συνετελέσθη η παράδοση της κατοχής του ακινήτου στο Δήμο Καλαμάτας. Επίσης, έχει κινηθεί η διαδικασία απελευθέρωσής του από τον ενοικιαστή.

megaro

Το ακίνητο αυτό θα επιτρέψει την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου Χορού, απεικονίζεται δε ως τριγωνικού σχήματος τμήμα και σε αυτό βρίσκονται ένα ισόγειο κατάστημα και ένα ισόγειο ασκεπές ερειπωμένο κτίσμα με υπόγειο, τα οποία θα καθαιρεθούν.

sumv-megaro 1

Με την απόκτηση του ακινήτου αυτού, θα αναδειχθεί στην πληρότητά του ο περιβάλλων χώρος του Μεγάρου Χορού. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, μέσω της ΕΕΤΑΑ, η Πράξη «Αστική ανάπλαση περιοχής Μεγάρου Χορού Καλαμάτας», που θα συμπληρωθεί με παρέμβαση και στο νεοαποκτηθέν ακίνητο. Το έργο, προϋπολογισμού 846.000 ευρώ με το ΦΠΑ, έχει δημοπρατηθεί και προχωρεί η διαδικασία για την υπογραφή σύμβασης.

megaro.JPGsumv-megaro_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech