Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Όχι στην αφισορρύπανση

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι (Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, Διεύθυνση Καθαριότητας), εφαρμόζοντας το Νόμο, καθαιρούν αφίσες, αεροπανό κ.λπ., επιβάλλοντας και τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Υπάρχουν κόμματα που χρησιμοποιούν "ψαρόκολλα" για την τοποθέτηση αφίσας, με αποτέλεσμα η αποκόλληση να απαιτεί πολύωρη εργασία από το προσωπικό του Δήμου και σημαντικό κόστος αποκατάστασης.

Ο Δήμος παρακαλεί, για άλλη μια φορά, να υπάρξει σεβασμός στην πόλη και τους πολίτες. Η καθαίρεση αφισών κ.λπ. απαιτεί απασχόληση υπαλλήλων και χρήματα, που βέβαια ο δημότης καλείται να πληρώσει. Ο Δήμος θα διεκδικήσει με νόμιμο τρόπο την πληρωμή του προστίμου (π.χ. βεβαίωση στην Εφορία) από τον καθένα (φυσικό πρόσωπο, φορέα, κόμμα) που ρυπαίνει την πόλη και θα είναι ανυποχώρητος στην εφαρμογή της νομιμότητας.

Σημειώνεται ότι από αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 θα είναι στη διάθεση των κομμάτων 6 πινακίδες τριών όψεων, σε επίκαιρα σημεία της πόλης, όπου οι κομματικοί σχηματισμοί θα μπορούν να αναρτούν το υλικό προβολής τους δωρεάν, μετά από αίτηση.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech