Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Επισκευή και ρυθμίσεις των φαναριών / σηματοδότες στην Κρήτης

Ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Κρήτης, από την οδό Ψαρών (κυκλικός κόμβος) έως την οδό Φαρών, αύριο Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Η κυκλοφορία θα διακοπεί προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαγραμμίσεις που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στις διασταυρώσεις της οδού Κρήτης με τις οδούς Φιλελλήνων και Φαρών και να τεθούν σε λειτουργία εκείνοι στη συμβολή των οδών Κρήτης και Φιλελλήνων. Για το διάστημα κατά το οποίο θα εκτελούνται εργασίες αύριο Παρασκευή, από το πρωί μέχρι περατώσεώς τους, παρακαλούνται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν τις οδούς Φαρών, Ναυαρίνου και Ψαρών αντί της οδού Κρήτης στο προαναφερθέν τμήμα της.

Τα λεωφορεία της γραμμής 1 του Αστικού ΚΤΕΛ, τα οποία εκτελούν δρομολόγια και διέρχονται από την οδό Κρήτης, δε θα κάνουν στάσεις στις οδούς Κρήτης, Ψαρών και Τσαμαδού και μέσω της οδού Φαρών θα συνεχίζουν στην οδό Ναυαρίνου. Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα δημιουργηθεί μια προσωρινή στάση στην άνοδο και στη κάθοδο της Φαρών πλησίον της οδού Κρήτης.

Σημειώνεται πως η ρύθμιση και επισκευή των φαναριών διενεργείται από την εταιρεία Siemens, που είναι η μόνη η οποία έχει τη δυνατότητα παρεμβάσεων στις πλακέτες και το λογισμικό. Ο Δήμος Καλαμάτας δύναται να κάνει μόνον απλή συντήρηση (λάμπες κ.λπ.) και καθαρισμό των σηματοδοτών.

fanaria_1.JPGfuteuseis-kritis.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech