Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο Δήμαρχος εγκαινίασε την έκθεση σκίτσων του Αργύρη Μαυρέα

«Ήσυχες μέρες στην Καλαμάτα» είναι ο τίτλος εκθέσεως σκίτσων του Αργύρη Μαυρέα, την οποία εγκαινίασε ο Δήμαρχος χθες, Κυριακή 4 Μαΐου, το απόγευμα. Η έκθεση φιλοξενείται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 7 Μαΐου.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε, σε χαιρετισμό του, πως «το σκίτσο είναι η δυσκολότερη δουλειά σε ένα περιοδικό ή εφημερίδα. Ο σκιτσογράφος πρέπει να είναι καλλιτέχνης, να έχει αίσθηση του χιούμορ, να είναι κοινωνιολόγος, φιλόσοφος, να έχει αντίληψη των πραγμάτων».

dimarxos-mevreas

Ο Π. Νίκας προσέθεσε για τον Αργύρη Μαυρέα: «Τον ευχαριστώ και τον επαινώ γιατί χρόνια τώρα προβάλλει την πόλη μας. Οι δημιουργίες του έχουν δει το φως της δημοσιότητας και σε Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης». Τόνισε δε πως το σκίτσο του Αργύρη Μαυρέα κατακλείει κάθε τεύχος του περιοδικού “Flash”, δίδοντας ένα ιδιαίτερο στίγμα κάθε μήνα.

skitsa 1

Στα σκίτσα του Αργύρη Μαυρέα που εκτίθενται, πρωταγωνιστούν κατά βάσιν δύο πρόσωπα: ο Παναγιώτης, που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Καλαμάτα και ο Mr. Brown. Ο Δήμαρχος, χαμογελαστός, ανέφερε: «Υποψιάζομαι, χωρίς να είμαι βέβαιος, ότι ο Παναγιώτης τον οποίο περιγράφει, μπορεί να είμαι και εγώ». Ο σκιτσογράφος δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος είναι ο Παναγιώτης, ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια και τόνισε: «Μου αρέσει που σας αρέσει η δουλειά μου».

afisa.JPGdimarxos-mevreas.JPGdimarxos.JPGskitsa.JPGskitsa_1.JPGskitsa_2.JPGskitsa_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech