Ο Γιώργος Τζουμάκης, μέλος της ελληνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα Φυσικής, στο Δημαρχείο

Σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου 2016, το Δημαρχείο επισκέφθηκε ο Γιώργος Ιωάν. Τζουμάκης, που κατετάγη τρίτος στην Ελλάδα, στη β΄ φάση του Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης» 2016 και αποτελεί ένα από τα 5 μέλη της ελληνικής ομάδας, η οποία θα συμμετάσχει στην 47η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής, που θα διεξαχθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας μεταξύ 11 και 17 Ιουλίου 2016. Το Γιώργο Τζουμάκη συνόδευε ο Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Μεσσηνίας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Βασίλης Δικαιουλάκος και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Ο Π. Νίκας συνεχάρη το Γ. Τζουμάκη για την επιτυχία του να συγκαταλεχθεί μεταξύ των μελών της ελληνικής εθνικής ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής, τονίζοντας ότι αποτελεί τιμή για την Καλαμάτα να εκπροσωπείται από ένα παιδί της σε αυτό το σπουδαίο θεσμό. Επίσης, του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο και τον προέτρεψε να διαλέξει όποιο γνωστικό αντικείμενο τον ευχαριστεί. Τόνισε, τέλος, ότι ο Δήμος Καλαμάτας προωθεί, σε συνεργασία με τον κ. Δικαιουλάκο, θέματα αριστείας και προαγωγής της επιστήμης.

dimarxos_Dikaioulakos-Tzoumakis_Medium.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση