Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για το διαβήτη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων - Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) και ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Γλυκιά Μεσσηνία», θα πραγματοποιήσουν στην Καλαμάτα την εναρκτήρια ημερίδα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εκπαιδευτικά μαθήματα για το σακχαρώδη διαβήτη». Θέμα της θα είναι: «Τι είναι ο σακχαρώδης διαβήτης» και η εκδήλωση θα τελεί υπό την επιστημονική υποστήριξη και επιμέλεια της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας - Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων.

Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.30, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος». Κατά τη διάρκειά της, οι συμμετέχοντες - άτομα με διαβήτη θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις εκπαιδευτικές συναντήσεις, οι οποίες θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.
Το πρωί της ίδιας ημέρας, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση προς το κοινό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιούνται μετρήσεις σακχάρου και θα διανέμεται έντυπο υλικό σχετικό με το σακχαρώδη διαβήτη.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech