Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρο Χαρίτση, στην Αθήνα, χθες, συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η άμεση προώθηση, ψήφιση και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υπουργείου Πολιτισμού και Δήμου Καλαμάτας για την τριετή χρηματοδότηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ώστε να εξαλειφθούν οι οικονομικές αβεβαιότητες. Εκτιμήθηκε ότι η διαδικασία προγραμματικής σύμβασης μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2018.

Σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου, με τη συμμετοχή της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και εκπροσώπων του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου με αντικείμενο τους πλέον δόκιμους τρόπους συνεργασίας, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη προβολή και η παραπέρα ενδυνάμωση ενός καταξιωμένου διεθνούς θεσμού, όπως είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι η συμμετοχή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, με τον οποιονδήποτε τρόπο, μόνο ευεργετικές συνέπειες μπορεί να έχει για το Φεστιβάλ και προς αυτή την κατεύθυνση συμφώνησε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια.

DSC_0144_Medium.JPGDSC_0145_Medium.JPGDSC_0146_Medium.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση