Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

«Δεν είμαι μέρος του τηλεοπτικού θεάματος»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την «απουσία» του από την περιοχή Αλαγονίας τις ημέρες των καταστροφικών βροχοπτώσεων, ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής σήμερα Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019:

«Έχω τη συνήθεια να μην επισκέπτομαι τις πληγείσες περιοχές με κάμερες και φωτογράφους και να εικονίζομαι / προβάλλομαι δίπλα σε κατεστραμμένες περιουσίες. Η δουλειά μας είναι η αθόρυβη παρουσία και αυτοψία, η αναζήτηση και η συνεργασία με τους ειδικούς και, τελικά, η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών.
Η Δημοτική Αρχή, η Τεχνική Υπηρεσία, η Γεωτεχνική Υπηρεσία, η Δημοτική Αστυνομία κ.λπ. έχουν συνεχή και καθημερινή παρουσία. Γι' αυτό και υπάρχει ανταπόκριση, κινητοποίηση, οι αναγκαίοι πόροι και οι απαιτούμενες μελέτες, ώστε μέχρι το Πάσχα να έχει αλλάξει η εικόνα της περιοχής.
Όποιος θεωρεί ως απόδειξη ενδιαφέροντος τις εικόνες περιοδεύοντος θιάσου, με φανφαρονισμούς και υποκριτικές οικειότητες πάντοτε συνοδεία τσίπουρου, βρίσκεται μακριά από τη δική μας λογική».

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση