Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για το προπονητήριο από το Υπουργείο Αθλητισμού

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, σήμερα Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος ανέφερε πως ο Δήμος Καλαμάτας «έχει 500.000 ευρώ χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αθλητισμού, για να κατασκευάσει ένα προπονητήριο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ένα προπονητήριο το οποίο θα έχει έκταση ένα στρέμμα».

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε «τον κ. Βασιλειάδη, τον Υφυπουργό, ο οποίος υπέγραψε τη σχετική απόφαση, που έχει φτάσει ήδη στο Υπουργείο Εσωτερικών». Χαρακτήρισε δε την εξέλιξη αυτή «ένα καλό νέο για τον αθλητισμό και την αθλούμενη νεολαία της Καλαμάτας, γιατί θα δώσει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες στο Δημοτικό Στάδιο για την εκγύμναση των παιδιών μας». Προσέθεσε μάλιστα πως «θα αξιοποιηθούν τα χρήματα του προγράμματος Φιλόδημος, που προορίζονται για τον αθλητισμό και για ενίσχυση των χώρων του Σταδίου, αλλά και για άλλες δράσεις».

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση