Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στην υποψηφιότητα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 ο Διονύσης Μαλλούχος ενώνει τη φωνή του

Ο Διονύσης Μαλλούχος, που πρόσφατα επελέγη επικεφαλής του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΤ, απαντώντας σε συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,
Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω και σάς προσωπικά, αλλά και τους ανθρώπους της πόλης, για τις θερμές ευχές και τα κολακευτικά λόγια.
Η θητεία μου στο Δημοτικό Ωδείο της Καλαμάτας αποτελεί για μένα πολύτιμη δεξαμενή όμορφων αναμνήσεων και δημιουργικών ευκαιριών. Ευγνώμων που είχα την ευκαιρία αυτή της ευτυχούς μεταξύ μας συνεργασίας, καθώς γνώρισα και εμπνεύστηκα από τους ανθρώπους, τη μουσική, την ατμόσφαιρα και τις δυνατότητες μιας κυψέλης πολιτισμού όπως είναι η Καλαμάτα, αλλά και ανέπνευσα αέρα, ιδιαίτερα και όμορφα αρωματισμένο, από την επικοινωνία και τη συμπόρευση με τους σπουδαστές, τους γονείς, τους δασκάλους, τους διοικητικούς και όσους κινούνται γύρω από το Ωδείο, τους οποίους πάντα αναπολώ με χαρά και συγκίνηση.
Με ικανοποίηση παρατηρώ την καλή πορεία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας υπό την έμπειρη και κατάλληλη καθοδήγηση του φίλου Στάθη Γυφτάκη και ενώνω τη φωνή μου στη δυνατή και καλά οργανωμένη υποψηφιότητα «Καλαμάτα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021».
Η ΕΡΤ, η Ελληνική Ραδιοφωνία, το Τρίτο Πρόγραμμα, αλλά και οι διακεκριμένοι και πάντα κοντά (και) στις πολιτιστικές προσπάθειες της πόλης, δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Καλαμάτας, Μαρία Τομαρά και Βαγγέλης Ποτέας, είμαστε παρόντες στην προσπάθεια αυτή, η οποία ενώνει τις δυνάμεις των τεχνών προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.
Ακούτε Τρίτο!
Με εκτίμηση,
Διονύσης Μαλλούχος
Συντονιστής Τρίτου Προγράμματος ΕΡΤ».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech