Έκθεση χαρακτικής με έργα νέων καλλιτεχνών

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» διοργανώνουν έκθεση χαρακτικής, με τίτλο «Νέοι Χαράκτες 2018-2019».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20.30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α.Τάσσος» (Παπάζογλου 5), όπου η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2019. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών «Α. Τάσσος», η οποία φέρει - όπως και η Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας - το όνομα του μεγάλου Μεσσήνιου χαράκτη και σκοπός της είναι η προαγωγή της τέχνης της χαρακτικής.
Θα παρουσιασθούν έργα 19 νέων χαρακτών, αποφοίτων Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδος και του εξωτερικού. Πρόκειται για πρόσφατα έργα, από την τελευταία δουλειά κάθε καλλιτέχνη.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να προσεγγίσει όλες τις τεχνικές χαρακτικής: ξυλογραφίες, χαλκογραφίες, μονοτυπίες, λιθογραφίες, μεταξοτυπίες και μεικτές τεχνικές, με ποικίλη θεματολογία.

NEOI_XARAKTES_Medium.jpg

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση