Σκακιστικοί αγώνες στα Καλάβρυτα

Υπό την αιγίδα του Δήμου της Μαρτυρικής Πόλης Καλαβρύτων, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων - Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), αθλητικό σωματείο με πλούσια κοινωνική, πολιτιστική και αγωνιστική δραστηριότητα, πραγματοποιεί  Πανελλήνιο Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα με διεθνή συμμετοχή και με την επωνυμία «Ποτέ πια πόλεμος».

Οι επίσημοι αυτοί αγώνες, μετά και από ενημέρωση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ), έχουν έγκριση - στήριξη της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) και θα μεταδοθούν ζωντανά στο διαδίκτυο, μαζί με παράλληλες εκδηλώσεις. Θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013, στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης για τα 70 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα της 13ης Δεκεμβρίου 1943.

Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στο Σκακιστικό Πρωτάθλημα, μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του ΣΕΠΟΚΕ δρα Ν. Χ. Ραζή, τηλ. 6932468208, ενώ συμμετοχές γίνονται δεκτές στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο χώρο των αγώνων. Οριστική επιβεβαίωση συμμετοχών θα γίνει στις 7/12 και ώρα 10.00 με τη φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, προκηρύσσεται και ο Πανελλήνιος Ανοικτός Ατομικός Διαγωνισμός Σκακιστικού Σκίτσου. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής: 22 Νοεμβρίου 2013 (σφραγίδα  ταχυδρομείου). Οι βραβεύσεις θα επιδοθούν - παρουσία των δημιουργών των σκίτσων - σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου, στο χώρο των εκδηλώσεων (ΚΕΔΙΚ).

         

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση