Κρύο, χιόνια και ισχυροί βοριάδες για την 31/12/2014 και την 1/1/2015

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη 31-12-2014 και ώρα 13.00, πρόγνωση καιρού Ελλάδος, με τα εξής γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς:

Χιονοπτώσεις ιδιαίτερα έντονες κατά τόπους ακόμα και σε πεδινές περιοχές, κυρίως της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 9, τοπικά 10 μποφόρ στο Αιγαίο. Ισχυρός παγετός στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Η πρόβλεψη για σήμερα, 31/12/2014, για τα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναφέρει τα εξής:

Καιρός: παροδικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές κυρίως στα νοτιοδυτικά και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 01-01-2015 (Πρωτοχρονιά)

Γενικά χαρακτηριστικά – προειδοποιήσεις: χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική χώρα, που τις πρωινές ώρες πιθανώς να είναι ισχυρές. Βόρειοι άνεμοι 9 μποφόρ με εξασθένηση. Χαμηλές θερμοκρασίες. Ισχυρός παγετός.

Η πρόβλεψη για αύριο, 1/1/2015, για τα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναφέρει τα εξής:

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά το πρωί.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Θερμοκρασία: από μείον 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από μείον 12 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση