Κατεδαφίζονται κτίσματα δίπλα στο Μέγαρο Χορού

Την προσεχή Κυριακή 24 Μαΐου 2015, πρόκειται να κατεδαφισθούν κτίσματα που βρίσκονται σε ακίνητο, βορειοανατολικά του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 8.00 το πρωί και παρακαλούνται οι οδηγοί, για την αποφυγή ατυχήματος ή πρόκλησης ζημιών, να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους περιμετρικά του ακινήτου αυτού ή στην απέναντι πλευρά της οδού Κλαδά και, εάν είναι δυνατόν, να αποφύγουν εντελώς τη στάθμευση στην οδό αυτή, καθώς θα διέρχονται μεγάλα φορτηγά.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Καλαμάτας, πέρυσι τον Ιούλιο, αγόρασε διαθέτοντας μεγάλο ποσό ένα ακίνητο με επιφάνεια 174,68 τετραγωνικά μέτρα, που βρίσκεται βορειοανατολικά του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Το ακίνητο αυτό θα επιτρέψει την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου Χορού και σε αυτό βρίσκονται ένα ισόγειο κατάστημα και ένα ισόγειο ασκεπές ερειπωμένο κτίσμα με υπόγειο, τα οποία θα καθαιρεθούν την προσεχή Κυριακή. Υπενθυμίζεται πως έχει εκ νέου ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η Πράξη «Αστική ανάπλαση περιοχής Μεγάρου Χορού Καλαμάτας», προϋπολογισμού 846.000 ευρώ με το ΦΠΑ, που θα συμπληρωθεί με παρέμβαση και στο προαναφερθέν ακίνητο.
 
ereipio-klada_2.JPGereipio-klada_3.JPG
 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση