Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Δείτε πού ψηφίζετε - Το εκλογικό υλικό στους δικαστικούς αντιπροσώπους

Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, στις 11.30 το πρωί, η παράδοση από το Δήμο Καλαμάτας του εκλογικού υλικού και των ψηφοδελτίων στους δικαστικούς αντιπροσώπους, για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν τους σάκους με το υλικό και τα ψηφοδέλτια, τις σφραγίδες και ό,τι άλλο είναι αναγκαίο, από το κτήριο της Διεύθυνσης Διοικητικών του Δήμου Καλαμάτας, δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Η διάθεση του εκλογικού υλικού θα πραγματοποιείται σήμερα μέχρι τις 21.00 και αύριο, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 8.30 το πρωί μέχρι να παραδοθεί ο τελευταίος σάκος.
Σε ορισμένους δικαστικούς αντιπροσώπους παραδίδονται και κινητά τηλέφωνα, στο πλαίσιο εφαρμογής του συστήματος ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων SRT. Τα εκλογικά τμήματα όπου θα εφαρμοσθεί η μετάδοση αποτελεσμάτων με το σύστημα SRT έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, καθορίσθηκαν για το Δήμο Καλαμάτας τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας, στα οποία θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015. Τον πίνακα, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να μάθει και πού ψηφίζει, ανάλογα με το επώνυμό του, μπορείτε να δείτε εδώ.

 

a_Medium.JPGb_Medium.JPGc_Medium.JPGd_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech