Στο Δημαρχείο εκπρόσωποι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, οι εκπρόσωποι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην Υπουργοί Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Πεταλωτής, συνοδευόμενοι από στελέχη του Κινήματος και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Ο Π. Νίκας τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους στην Καλαμάτα και στο Δημαρχείο, ενώ οι κ. Καρχιμάκης και Πεταλωτής εκφράσθηκαν με πολύ θετικά λόγια για την Καλαμάτα και για τις παρεμβάσεις που την ομορφαίνουν και την καθιστούν λειτουργικότερη.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην πόλη και στην περιοχή της, όπως η τουριστική ανάπτυξη, η υποψηφιότητα της Καλαμάτας για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, η διαχείριση των απορριμμάτων, η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κρήτη, η πορεία των έργων υποδομής κ.λπ.

Οι κ. Καρχιμάκης και Πεταλωτής διαβεβαίωσαν το Δήμαρχο ότι θα είναι δίπλα στο Δήμο Καλαμάτας και στις διεκδικήσεις του σε όλα τα επίπεδα.

 

DSCN0060_Medium.JPGDSCN0061_Medium.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση