Ομάδες Συνεργασίας του Οδηγισμού στην Καλαμάτα

Περί τις 100 κυρίες με πολυετή θητεία στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού πρόκειται να επισκεφθούν την Καλαμάτα κατά το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μέλη των Ομάδων Συνεργασίας από το κεντρικό τμήμα των Αθηνών, καθώς και από τα τμήματα Τρίπολης, Λουτρακίου, Πάτρας, Σπάρτης, Ξυλοκάστρου και Ζακύνθου, τα οποία θα υποδεχθεί η Ομάδα Συνεργασίας του τοπικού τμήματος Καλαμάτας του ΣΕΟ. Τις Ομάδες Συνεργασίας στελεχώνουν κυρίες με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ΣΕΟ, που βοηθούν τον ενεργό Οδηγισμό με διάφορους τρόπους.

Σκοπός της συνάντησης είναι οι επισκέπτριες να ανταλλάξουν απόψεις για τον Οδηγισμό, να συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των μελών των Ομάδων Συνεργασίας τμημάτων από διαφορετικές περιοχές, να γνωρίσουν οι φιλοξενούμενες την πόλη της Καλαμάτας και να προσκυνήσουν στους Ναούς της Υπαπαντής και των Αγίων Αποστόλων.

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση