Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αυτισμό: νέα αίθουσα και χώροι

Στην παραχώρηση αίθουσας και χώρων για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αυτισμό θα προχωρήσει ο Δήμος Καλαμάτας, ανταποκρινόμενος άμεσα σε αίτημα που υπέβαλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας. Τούτο ανέφερε σήμερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος, μετά από επιτόπια επίσκεψη.

Στο χώρο του οικισμού εργατικών κατοικιών Καλαμάτα V, έναντι του Ασύλου Ανιάτων, βρίσκεται αίθουσα συγκεντρώσεων εμβαδού 67,34 τετρ. μέτρων, που θα παραχωρηθεί στο Σύλλογο, μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο ανατολικά της αίθουσας. Στον ελεύθερο χώρο θα δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένας λαχανόκηπος που θα φροντίζουν οι μετέχοντες στα προγράμματα του Κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας παρεχώρησε το 2010, για τη στέγαση του Κέντρου, πέντε καταστήματα – καθένα με εμβαδόν 26,25 τετρ. μέτρα - στο χώρο των εργατικών κατοικιών, βορείως του κτηρίου όπου βρίσκεται η αίθουσα που θα παραχωρηθεί. Στο Σύλλογο θα παραχωρηθεί, επίσης, και ο αύλειος χώρος μεταξύ των δύο κτηρίων.

kentro-autistikwn_in.JPGkentro-autistikwn_in_1.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση