Άρχισαν οι ασφαλτοστρώσεις μέσα στην Καλαμάτα

Ξεκίνησε η υλοποίηση της εργολαβίας ασφαλτοστρώσεων εντός Καλαμάτας, μέσω της οποίας θα ασφαλτοστρωθούν – με απόξεση του παλιού στρώματος ασφάλτου σε πολλές περιπτώσεις – διάφοροι δρόμοι μέσα στην πόλη. Επίσης, θα διαστρωθεί ασφαλτοτάπητας σε οδούς που μέχρι τώρα δεν ήταν ασφαλτοστρωμένες.

Οι ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από την οδό Χίου, μεταξύ των οδών Μακεδονίας και Ηπείρου.

xiou xiou1

xiou1 1 xiou 3

Επίσης, ασφαλτοστρώθηκαν η οδός που οδηγεί από το τέρμα της Αρτέμιδος στα γήπεδα τένις (δίπλα στην εκβολή του Νέδοντα), τμήμα της οδού Νίκης μεταξύ των οδών Λακωνικής και Βασιλέως Γεωργίου, ενώ ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στο Πολιταίϊκο.

tenis politaiiko

Σήμερα, οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχισθούν στο Πολιταίϊκο, βορείως και νοτίως της οδού Λακωνικής, ενώ θα ασφαλτοστρωθεί και ένα τμήμα σε πάροδο της οδού Αύρας, απέναντι από το βενζινάδικο.

Υπενθυμίζεται ότι θα υλοποιηθεί και έτερη εργολαβία με ασφαλτοστρώσεις και άλλες παρεμβάσεις στις εισόδους της Καλαμάτας.

Οι παρεμβάσεις ασφαλτοστρώσεων που θα διενεργηθούν εντός της Καλαμάτας είναι ύψους άνω των 700.000 ευρώ συνολικά.

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση