6 τόνοι μακαρόνια για διανομή σε απόρους

Μακαρόνια, σε ποσότητα περίπου 6 τόνων, παρέλαβαν σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις», προκειμένου να τα διανείμουν σε δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν τροφίμων προς απόρους έτους 2013, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το διαχειρίζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι κάτοικοι της Καλαμάτας, του Ασπροχώματος, του Αντικαλάμου και της Σπερχογείας θα εξυπηρετηθούν μέσω του Δήμου Καλαμάτας, ενώ εκείνοι από τους πρώην Δήμους Αρφαρών, Θουρίας, Άριος, καθώς και από τη Μικρή Μαντίνεια, τη Βέργα, τα Λαίικα και τις κοινότητες του Ταϋγέτου μέσω της Κ.Ε. «Φάρις». Ο Δήμος παρέλαβε ποσότητα 2.146 κιλών μακαρονιών και η «Φάρις» 3.682 κιλών. Τα μακαρόνια παρασκεύασε ελληνική εταιρεία και απεστάλησαν από το εργοστάσιό της στη Λάρισα. Οι οικογένειες που θα παραλάβουν τρόφιμα μέσω του Δήμου είναι 155 και μέσω της «Φάρις» 350.

Τα τρόφιμα αποθηκεύθηκαν σε χώρο του Δήμου Καλαμάτας και η διανομή θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Θα ακολουθήσει αποστολή προς το Δήμο Καλαμάτας ελαιολάδου, φέτας, κεφαλογραβιέρας και κασεριού, για διανομή στους δικαιούχους.

makaronia-gia-aporous.JPGmakaronia-gia-aporous_1.JPGmakaronia-gia-aporous_2.JPGmakaronia-gia-aporous_3.JPGmakaronia-gia-aporous_4.JPGmakaronia-gia-aporous_5.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση