Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

H Οικονομική Επιτροπή συνεδριάζει (27 Μαΐου 2014)

Κατά τη σημερινή, 23η/2014, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:

1. Διενέργεια επαναληπτικής φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρων αιγιαλού στα διοικητικά όρια του Δήμου Καλαμάτας έτους 2014. Υπήρξε ένας ενδιαφερόμενος, ο οποίος αποκλείστηκε από το διαγωνισμό, με αποτέλεσμα αυτός να αποβεί άγονος.

aigialos

2. Επί αιτημάτων υπαγωγής στη ρύθμιση του Ν. 4257/2014. Εγκρίθηκαν ως η εισήγηση, για την πληρωμή, με ευνοϊκούς όρους, οφειλών προς το Δήμο Καλαμάτας εκ μέρους πολιτών και επιχειρήσεων.

3. Εγκρίθηκε η ανατροπή ανάληψης υποχρέωσης μη πραγματοποιηθεισών δεσμεύσεων.

4. Εγκρίθηκε η αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

5. Εγκρίθηκε η διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014, όπως το ποσό των 8.000 ευρώ για την προμήθεια υλικού απόσμησης ενεργών μικροοργανισμών. 

6. Επί των πρακτικών (Νο1 & Νο2) της επιτροπής διενέργειας ανοιχτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «Γήπεδο Θουρίας», προϋπολογισμού 80.000, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Κατατέθηκαν τρεις προσφορές και ανακηρύχθηκε προσωρινός μειοδότης ο Γεννάτος Θεοφάνης, με έκπτωση 5%.

thouria

7. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εκτυπώσεων, εκδόσεων, βιβλιοδετήσεων έτους 2014», προϋπολογισμού 57.986,57, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Κατατέθηκαν τρεις προσφορές, υπεβλήθη μία ένσταση από την εταιρεία Παναγιώτης Δημόπουλος κ ΣΙΑ ΟΕ, η οποία και απερρίφθη από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια ανακηρύχθηκαν τρεις μειοδότες στα είδη που έκαστος έχει προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές: η εταιρεία Παναγιώτης Δημόπουλος κ ΣΙΑ ΟΕ, ο προμηθευτής Συμεωνίδης Χαράλαμπος και η εταιρεία Genesis Advertising-Εκτύπωση-Προβολή-Επικοινωνία ΕΠΕ.

8. Εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και η κατάρτιση όρων της διακήρυξης κανονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Αθλητισμού, του Δημοτικού Παντοπωλείου, έτους 2014», προϋπολογισμού 157.039,04 με ΦΠΑ.

Dimotiko Pantopoleio 5

9. Εγκρίθηκε η απόδοση παγίας προκαταβολής Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας.

10. Εγκρίθηκε η συγκρότηση επιτροπών από δημοτικούς υπαλλήλους, μετά από κλήρωση.

11. Εγκρίθηκε η συνέχιση της χορήγησης υποτροφιών του κληροδοτήματος «ΛΥΚ. ΣΚΙΑΣ» για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014. Η επιτροπή εξετάζοντας τα πιστοποιητικά προόδου των υποτρόφων του κληροδοτήματος αποφάσισε τη συνέχιση της χορηγίας στους παρακάτω οκτώ υποτρόφους για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014:

  • Παναγιωτόπουλο Μιχαήλ του Σταύρου
  • Νικολακέα Σωτήριο του Κωνσταντίνου
  • Σταματίου Παναγιώτα του Δημητρίου
  • Ηλιόπουλο Ευάγγελο του Κωνσταντίνου
  • Μιχαλοπούλου Ολυμπία του Ευάγγελου
  • Γκόνη-Ρήγα Παναγιώτα του Γεωργίου
  • Ξενούλη Μαρία του Παναγιώτη
  • Ψυχογιό Ιωάννη του Παναγιώτη

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

12. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια έτοιμου σκυροδέματος, προϋπολογισμού 73.800,00, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Υπεβλήθησαν τρεις προσφορές και ανακηρύχθηκε προσωρινός μειοδότης η εταιρεία Μιχαήλ Ντονάς και ΣΙΑ ΟΕ, με προϋπολογισμό προσφοράς 67.957,50, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

13. Καθορισμός δημοτικών τελών χρήσης πλατειών. Εγκρίθηκε ο καθορισμός τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων των πλατειών της πόλης της Καλαμάτας για τη διενέργεια εκδηλώσεων στο ποσό των 100,00 ευρώ με χρήση ρεύματος, για χρονική διάρκεια 2-3 ώρες.

square

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech