Εντυπωσίασε το Galan piano trio στο Ωδείο

Μεγάλη επιτυχία είχε η συναυλία που έδωσε το Galan trio στην αίθουσα συναυλιών του δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, το βράδυ της Κυριακής 16 Νομβρίου, με δύο από τα πιο απαιτητικά έργα του ρεπερτορίου της μουσικής δωματίου,  το πρώτο και το τρίτο πιάνο τρίο του Γιοχάνες Μπραμς.
 
Η Δήμητρα Τριανταφυλλου (βιολί), η Μαρίνα Κολοβου (τσέλο) και ο καταγόμενος από τα Αρφαρά Πέτρος Μπούρας (πιάνο) γοήτευσαν το μουσικόφιλο κοινό που ανηφόρισε μέχρι το Δημοτικό Ωδείο για να παρακολουθήσει ακόμα μια συναυλία του κύκλου "Χειμωνιάτικο Ταξίδι".
 
Το "Χειμωνιάτικο Ταξίδι" συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό τον γαλλικό ιμπρεσιονισμό και τη σχέση μουσικής και ζωγραφικής μέσα από έργα για όμποε και πιάνο,  το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και ώρα 21.30, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου, με τον Σταύρο Θεοδωρόπουλο στο όμποε, το Γιώργο Κότσικα στο πιάνο και την Τέτα Βασιλάκη στην αφήγηση.
 
Galan-piano-trio.jpgGalan-piano-trio_1.jpgGalan-piano-trio_2.jpgGalan-piano-trio_3.jpgGalan-piano-trio_4.jpg
 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση