Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Οι εκλεγέντες Βουλευτές Γ. Κοζομπόλη και Π. Κωνσταντινέας στο Δημαρχείο

Οι εκλεγέντες Βουλευτές Γ. Κοζομπόλη και Π. Κωνσταντινέας επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, το Δημαρχείο και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Ο Π. Νίκας τους συνεχάρη για την επανεκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκλεγέντες Βουλευτές σχετικά με το πλήγμα που δέχθηκε ο Δήμος Καλαμάτας στο Ασπρόχωμα, όπου ανεμοστρόβιλος προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε επιχειρήσεις, οικίες, αγροικίες, καταστήματα, οχήματα, καθώς και στο Κοιμητήριο Ασπροχώματος, όπως και σε αστικό εξοπλισμό του Δήμου Καλαμάτας. Επλήγη, επίσης, το φυτικό κεφάλαιο και η ηρτημένη παραγωγή δενδρωδών καλλιεργειών στην περιοχή, καθώς και καλλιέργειες κηπευτικών.
Ο Δήμος Καλαμάτας έθεσε σε κινητοποίηση τους υπαλλήλους και τα μηχανήματά του και ξεκίνησε ο καθαρισμός και η απομάκρυνση υλικών, ενώ επιτροπή μηχανικών άρχισε την καταγραφή ζημιών, προκειμένου να ετοιμάσει εκθέσεις, με τις οποίες θα υποστηριχθούν τα αιτήματα επιχειρήσεων για αποζημίωση.
Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε στους εκλεγέντες Βουλευτές πως απεστάλη ήδη από το Δήμο αίτημα να κηρυχθεί η περιοχή θεομηνιόπληκτη, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.
Επίσης, έχει αναγγελθεί στον ΕΛΓΑ η ζημιά, ώστε να έλθουν γεωπόνοι του για καταγραφή, με σκοπό την αποζημίωση των πληγέντων αγροτών.
Ο Π. Νίκας ζήτησε τη συνδρομή των εκλεγέντων Βουλευτών ώστε να στηριχθούν οι επιχειρηματίες και οι αγρότες που επλήγησαν από τον ανεμοστρόβιλο, καθώς και ο Δήμος Καλαμάτας αναφορικά με τους τομείς όπου επλήγη.
Εκ μέρους των εκλεγέντων Βουλευτών, η κυρία Κοζομπόλη συνεχάρη το Δήμαρχο διότι άμεσα οι Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας παρενέβησαν, όπως περιγράφηκε παραπάνω και υποσχέθηκε πως θα συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους για την υποστήριξη των αιτημάτων που ήδη υπέβαλε ο Δήμος Καλαμάτας.

bouleytes_21_09.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech