Οι φιλοξενούμενοι στο Δήμο μετανάστες - πρόσφυγες

Αποχωρούν σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, οι φιλοξενούμενοι 56 παράνομοι μετανάστες από τη Δημοτική Κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου και κατανέμονται στα κρατητήρια των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πελοποννήσου προς κράτηση. Χθες, κλιμάκιο ιατρών επισκέφθηκε την κατασκήνωση για τον έλεγχο της υγείας τους, η οποία αποκαταστάθηκε.

Στην κατασκήνωση θα παραμείνουν για μερικές ημέρες 26 άτομα (γυναικόπαιδα), κυρίως πρόσφυγες, οι οποίοι θα αφεθούν ελεύθεροι.
Στο διάστημα της φιλοξενίας τους στη Δημοτική Κατασκήνωση, ο Δήμος τους παρείχε όλα τα μέσα για αξιοπρεπή και άνετη διαβίωση, με έλεγχο των εγκαταστάσεων, ζεστό νερό, αναλώσιμα και συνεχή παρουσία εκπροσώπου του Δήμου.
Με την αποχώρηση όλων, θα συνταχθεί έκθεση για το οικονομικό κόστος της φιλοξενίας και θα πραγματοποιηθεί καταστροφή όλων των ειδών που χρησιμοποιήθηκαν (στρώματα, κουβέρτες κ.λπ.), λόγω ύπαρξης μολυσματικού νοσήματος, το οποίο αντιμετωπίσθηκε.

 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση