Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνέντευξη του Δημάρχου στον Fly FM

Σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, ο Δήμαρχος έδωσε συνέντευξη στο ραδιοσταθμό της Λακωνίας Fly FM, που αφορούσε κυρίως στην προοπτική της περιοχής από τουριστικής πλευράς και στην αναγκαιότητα συνεργασίας μεταξύ Καλαμάτας και Σπάρτης σε διάφορους τομείς.

Ο Δήμαρχος ρωτήθηκε για τον κίνδυνο κατάργησης του στρατοπέδου Παπαφλέσσα στην Καλαμάτα, απαντώντας δε αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου και φορέων, ήδη από το 2011, για τη διατήρηση σε λειτουργία του στρατοπέδου Παπαφλέσσα και του 9ου Συντάγματος Πεζικού. Ο Π. Νίκας τόνισε ότι το 9ο Σύνταγμα είναι μια από τις ιστορικότερες μονάδες του Στρατού Ξηράς, συνδεδεμένη με την ιστορία, την παράδοση και την προσφορά των προγόνων μας στους αγώνες του Έθνους. Είπε, επίσης, ότι είναι σημαντική η οικονομική συνεισφορά της μονάδας στην ζωή της περιοχής μας, ενώ επεσήμανε πως το στρατόπεδο διαθέτει τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

Ακόμη, τόνισε πως εάν το θέμα για τη διατήρηση του στρατοπέδου είναι οικονομικό, ο Δήμος έχει την πρόθεση να συμβάλει κατά ένα μέρος στα έξοδα που απαιτούνται για τη λειτουργία του. 

Ο Π. Νίκας υπογράμμισε, τέλος, το γεγονός ότι ο Δήμος Καλαμάτας δε συζητεί plan b για το στρατόπεδο Παπαφλέσσα, συζητεί μόνο για τη λειτουργία του στρατοπέδου.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech