Από το Σάββατο 24 Μαρτίου ελεγχόμενη στάθμευση στο βόρειο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 ξεκινά η εφαρμογή του μέτρου της δωρεάν ελεγχόμενης στάθμευσης για το κοινό, στο βόρειο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Η ελεγχόμενη στάθμευση στο βόρειο πάρκινγκ της Aγοράς θα γίνεται εκτός του χώρου ανάπτυξης των πάγκων παραγωγών – πωλητών και θα ισχύει μόνο το Σάββατο. Ο μέγιστος χρόνος στάθμευσης θα είναι μία ώρα, κατά το διάστημα μεταξύ 08.00 και 13.00. Τα οχήματα θα εισέρχονται από το φυλάκιο, στη βορειοδυτική πλευρά του χώρου (αμέσως μετά τη γέφυρα του Νέδοντα, με ανατολική κατεύθυνση) και θα εξέρχονται από την οδό Σπάρτης. Ο χώρος θα ελέγχεται από τη Δημοτική Αστυνομία και μετά τη μία ώρα θα επιβάλλεται πρόστιμο.
Οι επαγγελματίες θα σταθμεύουν τα οχήματά τους σε χώρο περιφραγμένο, γύρω στα 100 μέτρα βορειότερα και θα εισέρχονται σε αυτό το χώρο δωρεάν, επίσης με κάρτα.
Το μέτρο αυτό, που θα ισχύει μόνο το Σάββατο επί 5 ώρες, εντάσσεται στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να αυξήσει την ελκυστικότητα και να βελτιώσει τη λειτουργικότητα της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

parking-agoras.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση