Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Δύο κρουαζιερόπλοια με εκατοντάδες τουρίστες σήμερα στην Καλαμάτα

Κατέπλευσαν σήμερα στο λιμένα Καλαμάτας δύο κρουαζιερόπλοια, τα οποία αποβίβασαν εκατοντάδες τουρίστες που περιηγούνται την Καλαμάτα και την περιοχή της, ενώ ορισμένοι προτίμησαν εκδρομές με αφετηρία τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στις 7.30 κατέπλευσε το σκάφος “Berlin”, γερμανικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας, που προέρχεται από Τσανάκαλε Τουρκίας (οι επιβάτες επισκέφθηκαν την Τροία) και θα αναχωρήσει στις 16.00 για Σαλέρνο Ιταλίας. Το κρουαζιερόπλοιο αυτό μεταφέρει 367 επιβάτες και διαθέτει πλήρωμα 184 ατόμων.

bb 4

Από το σκάφος αποβιβάσθηκαν, στο πλαίσιο εκδρομής που διοργάνωσε η Βαυαρική Ραδιοφωνία με πρωτοβουλία του διευθυντή της Θωμά Γαϊτανίδη, ο οποίος πάντοτε προβάλλει την Ελλάδα, 280 ποδηλάτες, που πραγματοποιούν εκδρομή στη διαδρομή Καλαμάτα - Βέργα – Αβία – Ακρογιάλι – Σάνταβα με επιστροφή. Στη Σάνταβα προγραμματίζεται να κάνουν μπάνιο.

Το κρουαζιερόπλοιο αυτό έχει έλθει στην Καλαμάτα και στο παρελθόν και όσοι μετείχαν σε εκδρομές της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας επισκέφθηκαν την Αρχαία Μεσσήνη την πρώτη φορά και την επόμενη το Πεταλίδι. Η εκδρομή που από τώρα σχεδιάζουν για τη συνέχεια, είναι στον Ταΰγετο, πάντοτε με ποδήλατα.

Δύο λεωφορεία με επιβάτες του “Berlin” προτίμησαν να εκδράμουν στον Μυστρά.

ΤΟ “MS EUROPA”

Στις 8.00 κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλαμάτας το σκάφος “MSEuropa”, με σημαία Μπαχάμας, που αναμένεται να αναχωρήσει στις 15.00. Το σκάφος ήλθε από το Ηράκλειο και επόμενος σταθμός του θα είναι η Κέρκυρα, μεταφέρει δε 354 επιβάτες και έχει πλήρωμα 290 ατόμων. Οι επιβάτες του “MSEuropa” επέλεξαν εκδρομές στην Αρχαία Μεσσήνη, στην Πύλο και τη Μεθώνη, καθώς και στο Μυστρά, ενώ ορισμένοι περιηγούνται την Καλαμάτα.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Δήμος Καλαμάτας, με τη συνεργασία εθελοντών και επαγγελματιών της περιοχής μας, φρόντισε για την υποδοχή των επισκεπτών στο χώρο του λιμένα, για την παροχή χρήσιμων πληροφοριών και τη διανομή έντυπου υλικού. Επίσης, προσφέρθηκαν σε όλους τους επισκέπτες παραδοσιακά κεράσματα.

{source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags -->

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/OPKnxlFAjY8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<script language="javascript" type="text/javascript">
    // You can place JavaScript like this
    
</script>
<?php
    // You can place PHP like this
    
?>
{/source}

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech