Στο Δήμο Καλαμάτας από σήμερα το ακίνητο βορείως του Μεγάρου Χορού

Στο Δήμο Καλαμάτας πέρασε σήμερα ένα ακίνητο με επιφάνεια 174,68 τετραγωνικά μέτρα, που βρίσκεται βορειοανατολικά του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Σήμερα υπεγράφη το έγγραφο με το οποίο βεβαιώνεται η εξόφληση του τιμήματος και συνετελέσθη η παράδοση της κατοχής του ακινήτου στο Δήμο Καλαμάτας. Επίσης, έχει κινηθεί η διαδικασία απελευθέρωσής του από τον ενοικιαστή.

megaro

Το ακίνητο αυτό θα επιτρέψει την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου Χορού, απεικονίζεται δε ως τριγωνικού σχήματος τμήμα και σε αυτό βρίσκονται ένα ισόγειο κατάστημα και ένα ισόγειο ασκεπές ερειπωμένο κτίσμα με υπόγειο, τα οποία θα καθαιρεθούν.

sumv-megaro 1

Με την απόκτηση του ακινήτου αυτού, θα αναδειχθεί στην πληρότητά του ο περιβάλλων χώρος του Μεγάρου Χορού. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, μέσω της ΕΕΤΑΑ, η Πράξη «Αστική ανάπλαση περιοχής Μεγάρου Χορού Καλαμάτας», που θα συμπληρωθεί με παρέμβαση και στο νεοαποκτηθέν ακίνητο. Το έργο, προϋπολογισμού 846.000 ευρώ με το ΦΠΑ, έχει δημοπρατηθεί και προχωρεί η διαδικασία για την υπογραφή σύμβασης.

megaro.JPGsumv-megaro_1.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση