Όχι στην αφισορρύπανση

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι (Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, Διεύθυνση Καθαριότητας), εφαρμόζοντας το Νόμο, καθαιρούν αφίσες, αεροπανό κ.λπ., επιβάλλοντας και τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Υπάρχουν κόμματα που χρησιμοποιούν "ψαρόκολλα" για την τοποθέτηση αφίσας, με αποτέλεσμα η αποκόλληση να απαιτεί πολύωρη εργασία από το προσωπικό του Δήμου και σημαντικό κόστος αποκατάστασης.

Ο Δήμος παρακαλεί, για άλλη μια φορά, να υπάρξει σεβασμός στην πόλη και τους πολίτες. Η καθαίρεση αφισών κ.λπ. απαιτεί απασχόληση υπαλλήλων και χρήματα, που βέβαια ο δημότης καλείται να πληρώσει. Ο Δήμος θα διεκδικήσει με νόμιμο τρόπο την πληρωμή του προστίμου (π.χ. βεβαίωση στην Εφορία) από τον καθένα (φυσικό πρόσωπο, φορέα, κόμμα) που ρυπαίνει την πόλη και θα είναι ανυποχώρητος στην εφαρμογή της νομιμότητας.

Σημειώνεται ότι από αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 θα είναι στη διάθεση των κομμάτων 6 πινακίδες τριών όψεων, σε επίκαιρα σημεία της πόλης, όπου οι κομματικοί σχηματισμοί θα μπορούν να αναρτούν το υλικό προβολής τους δωρεάν, μετά από αίτηση.

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση