Πετυχημένη η 13η Πανελλήνια Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων στην Καλαμάτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 11 Μαΐου, η 13η Πανελλήνια Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων, που διοργανώθηκε από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Μεσσηνίας, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, στο κεντρικό πάρκινγκ του Νέδοντα.

Οι συμμετοχές, που φέτος προέρχονταν όχι μόνο από την Καλαμάτα και την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, έφθασαν τις 360, αυξημένες κατά πολύ σε σχέση με πέρυσι που ήταν 150. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη έκθεση, που πραγματοποιείται αδιάλειπτα από το 2002, προσελκύει όλο και περισσότερους κυνόφιλους, προβάλλοντας την πόλη και την περιοχή μας και αυξάνοντας την τουριστική κίνηση.

Όσοι παρευρέθησαν, μπόρεσαν να θαυμάσουν καθαρόαιμους σκύλους και να διαπιστώσουν το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής τους.

Ο Δήμος Καλαμάτας παρέσχε δωρεάν το χώρο και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ προσέφερε αναμνηστικά δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση