Υποδοχή τουριστών από υπαλλήλους του Δήμου στον αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Χθες, Τετάρτη 11 Ιουνίου, υπάλληλοι του Δήμου μας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» τουρίστες από την Πολωνία (ώρα άφιξης 12.20), τους έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες και τους προσέφεραν χάρτες.

Σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε υποδοχή τουριστών που έφθασαν με πτήσεις από Φρανκφούρτη (8.30), Άμστερνταμ (11.55), Βιέννη (14.30) και Πράγα (14.45), στους οποίους οι δημοτικοί υπάλληλοι έδωσαν χάρτες της Καλαμάτας και οδηγίες περιήγησης, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας στο αεροδρόμιο λειτουργεί κατά τις ώρες αφίξεως των πτήσεων από το εξωτερικό. Επίσης, λειτουργεί το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης στους Αγίους Αποστόλους, στο Ιστορικό Κέντρο, με ωράριο 9.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, εκτός Κυριακής.

airport.jpgairport1.jpgairport_1.jpgairport_2.JPGgrafeio_touristikis_ypostiriksis-3.jpg

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση