Ανακατασκευάζεται το Δημοτικό Θέατρο

Σύσκεψη σχετικά με την ανακατασκευή της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου και με τη συμμετοχή τεχνικών, στελεχών της Κ.Ε. «Φάρις» και του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata:21, καθώς και του αρχιτέκτονα Γιώργου Κυριακόπουλου, που υπήρξε ο αρχικός μελετητής του χώρου, για την εξασφάλιση της συνέχειας όσον αφορά στις παρεμβάσεις.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας θα εκπονήσει τη μελέτη ανακατασκευής, που θα αφορά στη στέγη, στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, στα καμαρίνια της σκηνής, στην υγρομόνωση κ.ά.

Επίσης, θα γίνει ανάθεση για την αντικατάσταση της μοκέτας και τη συντήρηση των καθισμάτων.

Εκτιμάται πως το σύνολο των παρεμβάσεων είναι προϋπολογισμού 80.000 – 90.000 ευρώ.

 

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, έγινε και η πρώτη συζήτηση σχετικά με τη θεατρική περίοδο 2015/2016, κατά την οποία το ΔΗΠΕΘΕΚ αναμένεται να ανεβάσει δύο έργα, το ένα για παιδιά.

syskepsi_theatrou_1.JPGsyskepsi_theatrou_2.JPG
 

 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση