Πετυχημένος ο 4ος Ποδηλατικός Αγώνας Αρφαρά - Πήδημα

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 4ος Ποδηλατικός Αγώνας Αντοχής Αρφαρά - Πήδημα, μεγίστου μήκους 100 χιλιομέτρων, με συμμετοχές ποδηλατικών συλλόγων από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Υπήρξε, επίσης, διαδρομή 60 χλμ. και, συνολικά, 12 κατηγορίες : Εφήβων - Νέων Ανδρών - Ανδρών - Παίδων - Κορασίδων - Γυναικών - Μάστερ Α' - Β' - Γ' - Δ' - 'Οπεν 19-35 ετών και 35 ετών και άνω.

Ήταν ένας αγώνας άψογα σχεδιασμένος, με τη συμμετοχή 160 ποδηλατιστών, στον οποίο σημειώθηκαν επιτυχίες και από πλευράς των αθλητών της Καλαμάτας και της περιοχής της.
Μετά το πέρας του, ραντεβού δόθηκε για του χρόνου, με μεγάλο ενθουσιασμό από όλους τους συμμετέχοντες.
Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας «Ο Ευκλής», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Η Αναγέννηση» και το Δήμο Καλαμάτας.

4os-podhlatikos-agwnas-eyklhs-1.jpg4os-podhlatikos-agwnas-eyklhs-2.jpg4os-podhlatikos-agwnas-eyklhs-3.jpg4os-podhlatikos-agwnas-eyklhs-6.jpg4os-podhlatikos-agwnas-eyklhs-_4.jpg4os-podhlatikos-agwnas-eyklhs-_5.jpgaponomes-2017-podhlatiko-agona-8_Medium.jpgaponomes-2017-podhlatiko-agona-9_Medium.jpgaponomes-2017-polhlatiko-agona-7_Medium.jpg

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση