Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Αύριο, Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Γι αυτό το λόγο ανεβαίνει αύριο στην Αθήνα και ο Δήμαρχος, ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Αποχαιρετούμε με οδύνη, σήμερα, τον μεγάλο πολιτικό άνδρα, που ανάλωσε τη ζωή και τη δράση του σε αγώνες κατά του λαϊκισμού, του κρατισμού και του υπερδανεισμού της πατρίδος μας.
Αποχαιρετούμε τον ευπατρίδη πολιτικό, που έπαιρνε πάντα τη σωστή θέση στα εθνικά μας θέματα, από τη συμμετοχή του στην Εθνική Αντίσταση, μέχρι το Σκοπιανό και τους αγώνες του για την ουσιαστική ενδυνάμωση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αποχαιρετούμε τον θαρραλέο πολιτικό, που ήξερε να λέγει πικρές αλήθειες, να προωθεί στην πράξη την εθνική συμφιλίωση και, τελικά, να μετατρέπεται στο μεγαλύτερο θύμα πολιτικού κανιβαλισμού των τελευταίων 50 χρόνων.
Ας σκεφθούμε τις πικρές αλήθειες που διατύπωσε και ας αντισταθούμε στο λαϊκισμό, τα συνθήματα και την πολιτική ανευθυνότητα.
Και ας υπάρξει - επιτέλους - λιγότερη υποκρισία. Τουλάχιστον τώρα».

 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση