Η διοίκηση του «Απόλλωνα» στο Δήμαρχο

Συνάντηση με στελέχη της ηγεσίας του «Απόλλωνα» είχε ο Δήμαρχος το βράδυ της Τρίτης 28 Αυγούστου 2018, στο ιστορικό Δημαρχείο. Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν τα εξής:

  1. Το γήπεδο ποδοσφαίρου του «Απόλλωνα»: βρίσκεται σε καλή πορεία, καθώς έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και είναι διασφαλισμένη η χρηματοδότηση. Η δημοπράτηση θα γίνει άμεσα και εντός του 2019 θα παραδοθεί ένα γήπεδο με προδιαγραφές για αγώνες Α΄ Εθνικής [SuperLeague] (αποδυτήρια, περίφραξη, τάπητας, φωτισμός κ.λπ.)
  2. Oμάδες βόλεϊ: η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «Απόλλωνα» μετέχει στην Α2 εθνική κατηγορία και προπονείται και αγωνίζεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας. Για τις ομάδες των ακαδημιών βόλεϊ του «Απόλλωνα» θα γίνει συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση σχετικά με τη διεξαγωγή των προπονήσεών τους.

 

Synanthsh_me_stelexh_hgesias_apollwna.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση