Ευχαριστίες για την έμπρακτη αλληλεγγύη προς τη Χριστιανική Στέγη

Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Χριστιανικής Στέγης Καλαμάτας, ο Δήμαρχος απέστειλε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή: «Δεχθείτε θερμές ευχαριστίες για την εξακολούθηση της προσφοράς εκ μέρους σας, όσον αφορά στην παροχή συσσιτίου σε άπορους συμπολίτες μας, μία φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο, κατά το ανατείλαν ήδη έτος 2017. Η δωρεά σας αυτή έγινε αποδεκτή με την απόφαση 1/2017 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, κατά τη συνεδρίασή της στις 3 Ιανουαρίου 2017.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει ο τόπος μας, εσείς εξακολουθείτε, ήδη από το 2013, να στηρίζετε εμπράκτως τον ευρισκόμενο σε ανάγκη συνάνθρωπό μας. Η χριστιανική σας προσφορά συναντά τις προσπάθειες που ο Δήμος Καλαμάτας καταβάλλει, με τις Κοινωνικές του Δομές και στη συγκεκριμένη περίπτωση με το Δημοτικό Συσσίτιο, προκειμένου να απαλύνει το φορτίο της κοινωνικής δυστυχίας.
Σας ευχαριστώ και πάλι διότι έρχεσθε αρωγοί και συμβοηθοί στο έργο του Δήμου Καλαμάτας και εύχομαι η μεταξύ μας συνεργασία να συνεχισθεί και εμβαθυνθεί.
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, σας δίδω και τις καλύτερες ευχές μου για το 2017, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο».

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση