Λευκή Νύχτα 2015

Λευκή Νύχτα 2015, Σάββατο 29 Αυγούστου 2015: μεγάλη βραδιά του εμπορίου και των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, από τις 20.00 και μέχρι το ξημέρωμα, η Καλαμάτα ετοιμάζει μια μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο, μια βραδιά με ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων, ώστε όλοι να μπορέσουν να αγοράσουν αγαθά στις πιο συμφέρουσες τιμές. Στην Καλαμάτα είναι καλοδεχούμενοι οι κάτοικοι της Πελοποννήσου και πέρα απ’ αυτήν, για να μετάσχουν και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν σε όλη την πόλη, τις οποίες θα διοργανώσουν ο Δήμος αλλά και ιδιώτες.

Για τη διοργάνωση της 3ης Λευκής Νύχτας, στο πρότυπο των δύο πολύ επιτυχημένων προηγούμενων εκδηλώσεων, συνεργάζονται ο Δήμος Καλαμάτας, ο Εμπορικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, η Ένωση ξενοδόχων Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του Υπεραστικού και του Αστικού ΚΤΕΛ, των ταξί και κρατικών Υπηρεσιών.

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, αλλά και προκειμένου να αναπτυχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε μεγάλο τμήμα του κέντρου της Καλαμάτας η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο σε πεζούς.

Χώροι σταθμεύσεως θα είναι διαθέσιμοι τόσο στο κέντρο όσο και σε περιφερειακά σημεία της πόλης.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» έχουν προγραμματίσει τη διοργάνωση μουσικών παραστάσεων, ενώ πολλοί ιδιώτες, ανά περιοχές, θα διοργανώσουν μουσικές εκδηλώσεις με ιδιαίτερο χρώμα στις οδούς και στους πεζοδρόμους όπου δραστηριοποιούνται.


 

Πολυμεσικό υλικό 

Μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό Ραδιοφωνικό σποτ

Σχετικά Βίντεο

 

Φωτογραφίες

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134 (Πρώην Νοσοκομείο Καλαμάτας)

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr