Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Γραφείου Υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Συνάντηση γνωριμίας με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Γραφείου Υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, Έλενα Πέγκα, είχε ο Δήμαρχος χθες, Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, το βράδυ.
Ο εκτελεστικός διευθυντής του Γραφείου Έκτωρ Τσατσούλης και η καλλιτεχνική διευθύντρια Έλενα Πέγκα ενημέρωσαν τον Παναγιώτη Ε. Νίκα σχετικά με συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού όσον αφορά στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Στο Υπουργείο διαπιστώθηκε ότι την ανάδειξη σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 διεκδικούν οι εξής πόλεις της Ελλάδος: Καλαμάτα, Ρόδος, Βόλος, Ιωάννινα, Σύρος, Τρίπολη, Ελευσίνα, Σαλαμίνα, Πειραιάς. Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία είναι ανταγωνιστική. Στη συνάντηση που διεξήχθη στο Υπουργείο Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε συζήτηση για θέματα που αφορούν στο θεσμό αυτό.
Στο προσεχές διάστημα, τα στελέχη του Γραφείου Υποψηφιότητας θα επισκεφθούν τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Μεσσηνίας, για ενημέρωση των μελών τους σχετικά με την προσπάθεια της Καλαμάτας, ώστε αυτή να τύχει υποστήριξης. Για τον ίδιο σκοπό, έχουν αρχίσει επαφές με Μεσσήνιους παράγοντες, που διαμένουν εκτός του τόπου μας.

pp_1.JPGpp_2.JPGpp_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech