Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Καλαμάτα και χορός στο Costa Navarino Stories

Διπλά τιμά και αναδεικνύει την Καλαμάτα το περιοδικό Costa Navarino Stories, που εκδίδει η Costa Navarino. Στο 4ο τεύχος του, το Costa Navarino Stories παρουσιάζει τη σχέση της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας με το χορό, από τ’ αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα.
Όπως είναι φυσικό, το ρεπορτάζ της Νατάσας Μπλάτσιου, με τις εξαιρετικές φωτογραφίες του Γιάννη Βασταρδή και της Έλενας Παρασκευά, εστιάζει στη σχέση της Καλαμάτας με το χορό, δίδοντας έμφαση στη δραστηριότητα της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας, στο Μέγαρο Χορού και στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, που διεξάγεται επί δύο δεκαετίες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Μπορείτε να δείτε εδώ το αφιέρωμα του περιοδικού με τίτλο The eternal dance.
 
dance
 
Στο ίδιο τεύχος, παρουσιάζονται και οι 6 λόγοι για τους οποίους πρέπει κάποιος να επισκεφθεί την πόλη της Καλαμάτας (το ρεπορτάζ αυτό - ορισμένες από τις φωτογραφίες του οποίου είναι της δημοτικής υπαλλήλου Σοφίας Κοτσιλιέρη - έχει ήδη προβληθεί από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας και μπορείτε να το δείτε εδώ).
Σημειώνεται πως για τη δημιουργία αυτών των ρεπορτάζ και για τις σχετικές φωτογραφίσεις, παρείχε όλες τις αναγκαίες διευκολύνσεις ο Δήμος Καλαμάτας.
 
dance.jpgkalamata1.png

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech