Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πεζοδρόμια στα Γιαννιτσάνικα

Ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου «Παρεμβάσεις στην περιοχή «Γιαννιτσάνικα» του Δήμου Καλαμάτας (Ι.Ν. Γεν. Θεοτόκου & 22ο Δημοτικό Σχολείο)». Το έργο έχει προϋπολογισμό 24.800 ευρώ με το ΦΠΑ και ανάδοχος είναι η Αθανάσιος Κόρδας & Σία ΕΕ (έδρα: Κυπαρισσία), που προέκυψε από ηλεκτρονική κλήρωση.

Το παραπάνω έργο πρόκειται να εκτελεστεί στην συνοικία Γιαννιτσάνικα, στην ανατολική πλευρά της Καλαμάτας και αφορά αφενός στην κατασκευή πεζοδρομίων επί της οδού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (κάθετης στην οδό Λακωνικής), που ξεκινά από το προαύλιο του Ιερού Ναού Γενεθλίου της Θεοτόκου, με κατεύθυνση νότια προς το 22ο Δημοτικό Σχολείο και αφετέρου στη δημιουργία ενός διαδρόμου μήκους 35 μ. και πλάτους περίπου 4,20 μ., που θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη είσοδος - πρόσβαση των μαθητών στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, από τη δυτική πλευρά του.
Η πρόταση της μελέτης προβλέπει, εκτός των άλλων, τη μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από την οδό Λακωνικής μέχρι την οδό Ι. Ζάρκου, ενώ στο υπόλοιπο τμήμα μέχρι το ύψος του 22ου Δημοτικού Σχολείου και λίγο παρακάτω, ο δρόμος προτείνεται να είναι διπλής κατεύθυνσης.

DSCN0715_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech