Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκπρόσωποι εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων από το Ισραήλ στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, η Sagit Oren και η Natalie Cole της εταιρείας so&co από το Ισραήλ και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Η συγκεκριμένη εταιρεία διοργάνωσε για ένα από τα τμήματα της μεγάλης εταιρείας πληροφορικής Google επίσκεψη στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγονται τα βράδια εσωτερικές συσκέψεις και την ημέρα δραστηριότητες αναψυχής και περιηγήσεις. Με απευθείας πτήση της Arkia Airlines έφτασαν στην Καλαμάτα από το Τελ Αβίβ 260 στελέχη της Google, εκ των οποίων 200 από το Ισραήλ και 60 από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που διαμένουν σε ξενοδοχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας so&co, που συνεργάζονται με μεγάλες εταιρείες του Ισραήλ, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός της καλής διοργάνωσης για πρώτη φορά ενός τέτοιου γεγονότος στην Καλαμάτα, τονίζοντας ότι από τη στιγμή της άφιξης στο αεροδρόμιο όλα κυλούν θαυμάσια. Τις εντυπωσίασαν η ομορφιά της περιοχής μας και το ζεστό καλωσόρισμα των Καλαματιανών και θεωρούν ότι υπάρχει η δυναμική για τη διοργάνωση και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων στην Καλαμάτα.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις εκπροσώπους της εταιρείας για την επιλογή της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και τόνισε ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα συμπαρασταθεί, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων και στο μέλλον. Ζήτησε δε από τις κύριες Οren και Cole να γνωστοποιήσουν στους φίλους τους στο Ισραήλ ότι είναι ευπρόσδεκτοι στην Καλαμάτα.

DSCN9989_Medium.JPGDSCN9990_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech