Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Έκθεση τέχνης CONIECTURA IIII

Η έκθεση τέχνης CONIECTURA IIII, με θέμα: «Γιατί στην Γη;», θα παρουσιασθεί στην γκαλερί Ομπρέλα, Θεμιστοκλέους 20, στην Καλαμάτα, από τις 26 Νοεμβρίου 2016 έως τις 31Δεκεμβρίου φέτος.

Συμμετέχουν: Σωτήρης Αναστασόπουλος, Τάσος Βαμβακάς, Γιάννης Γκούζος, Stuart Cox, Madita Dahmen, Emma Dolphin, Απόστολος Θωμόπουλος, Βασίλης Καριζώνης, Παναγιώτης Κυριακάκης, Εύη Λιακέα, Ηλίας Μακρής, Πηνελόπη Μεμένιου, Σουζάννε Μουρδουκούτα, Dermot Naughton, Αγγελική Πολίτη, Simon Rose, Γιώργος Σταθουλόπουλος, Παναγιώτης Φ. Τεμπελόπουλος, Μαριάμ Τσακιριάν, Ηλίας Χριστόπουλος.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Βασίλης Καριζώνης
Οργάνωση: CODEX " CONIECTURA "
Στα εγκαίνια: «Ήχοι της Γης», με την Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου και τον Γιώργο Παυλάκο. Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20.00 .
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 19:00-22:00
«Η Coniectura είναι μια ετήσια εκθεσιακή δραστηριότητα, που σκοπός της είναι να ανιχνεύσει θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Μέσα από το εικαστικό έργο Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, που ζουν και δραστηριοποιούνται κυρίως στην Μεσσηνία, γίνεται μια προσπάθεια ώστε να αναδεικνύεται το εκάστοτε θέμα, με διαφορετικές αλλά πολύ ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις. Έτσι, προάγεται ο πλουραλισμός και η διαφορετικότητα, ως στοιχείο μιας κοινωνίας που είναι καλό και απαραίτητο, γιατί την εμπλουτίζει και την κάνει πιο ανθεκτική στις προκλήσεις του μέλλοντος», όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

afisa_Medium.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech