Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συναντήσεις Δημάρχου με επαγγελματίες στις 11 Δεκεμβρίου 2014

Συναντήσεις με επαγγελματίες και κατοίκους δύο περιοχών της Καλαμάτας είχε το βράδυ της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος, ως εξής:
 
 
1. Με επαγγελματίες και κατοίκους της οδού Αθηνών
 
Με βασικό αίτημα την απελευθέρωση των πεζοδρομίων της οδού Αθηνών από κάθε είδους εμπορεύματα αλλά και οχήματα, συνάντησαν το Δήμαρχο επαγγελματίες και κάτοικοι αυτού του δρόμου.
Ο Π. Νίκας υποσχέθηκε πως θα υπάρξει άμεση παρέμβαση του Δήμου, εν όψει μάλιστα και της λειτουργίας του νέου Δημαρχείου.
 
 
2. Με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου
 
Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου έθεσαν θέματα καθαριότητας, αστυνόμευσης, αστικής συγκοινωνίας, αποκλεισμού οχημάτων κ.λπ.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή συνεργασία με το νεοσύστατο Σύλλογο. Επίσης, ενημέρωσε τους συνομιλητές του σχετικά με το σχεδιασμό για το 2015, γνωστοποιώντας πως ο Δήμος σχεδιάζει ανάπλαση από την οδό Υπαπαντής μέχρι τη γέφυρα που οδηγεί από την Αρτέμιδος στην πλατεία 23ης Μαρτίου, τοποθέτηση καλλιτεχνικού έργου βορείως αυτής της γέφυρας, ανάπλαση πεζοδρομίων, κατάργηση δυνατότητας στάθμευσης στο βόρειο κλάδο της οδού Σταδίου (από την πλατεία 23ης Μαρτίου μέχρι την προαναφερθείσα γέφυρα), ανάδειξη του παλιού πηγαδιού δυτικά του Ναού των Αγίων Αποστόλων, τοποθέτηση επιπλέον 10 γλαστρών βαρέως τύπου για την προστασία των πεζοδρόμων από τα οχήματα, άλλες ενέργειες αποκλεισμού οχημάτων, παρεμβάσεις στην πλατεία Αγίου Ιωάννη. Για επιτόπου επισκόπηση της κατάστασης, σήμερα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Ιστορικό Κέντρο.
 
meeting_1.JPGmeeting_2.JPGmeeting_3.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech